Mademoiselle de Paris

-musik der gør dig helt Piaf!

Med den fransktalende skuespiller og sangerinde Stinne Henriksen i front, sætter orkesteret Mademoiselle de Paris prikken over i’et i frankofil. Båret på vingerne af Edith Piaf, George Brassens, Georg Ulmer m.fl., tager orkestret publikum med på et triumftog under Paris’ himmel og broer. En forførende musikalsk rejse til ære for landet, byen, sproget og ikke mindst kærligheden. De smukke melodier og sange får sin instrumentale opbakning fra Kristian Rusbjergs stilsikre og imponerende harmonikaspil blandet med multi-instrumentalisten Jacob Venndts håndtering af forskellige mundharper, el- og kontrabas, tenorguitar, baspedaler, sav og klaver. Hør klassikere som Non, jeg ne regrette rien, La vie en rose, Pigalle, Les Champs Elysées, Sous les ponts de Paris, Sous le ciel de Paris og mange , mange flere!


“Som publikum føler man sig hensat til Montmartre-kvarteret i Paris en skøn forårsaften, når man lytter til Mademoiselle de Paris. Et smukt, inderligt bidrag til den franske sangskat udført på allermest sublime vis af tre dygtige musikere, der virkelig har fantastisk greb om traditionen og det at formidle den til et publikum.” Mads Bærentzen, pianist og arrangør af Aarhus Jazz Festival/ Lukaskirken.

“Det blev en fransk festaften, når den er bedst. Skønne kendte sange, som vi kunne synge og nynne med på. Og det hele bundet sammen med humor, gode historier og anekdoter serveret som perler på en snor af de 3 dygtige kunstnere. Aftenens fransk inspirerede middag, Coq au vin med et godt glas vin, fuldendte denne franske festaften, der sluttede med stående langvarigt applaus fra de 120 fremmødte medlemmer. Mademoiselle de Paris får vores varmeste anbefalinger.” Carit Pedersen, Ældre Sagen Gundsø.